U InfostudHub-u će se u sredu, 13. oktobra, sa početkom u 18h, održati predavanje na temu: Content marketing i društvene mreže u turizmu.

Sigurno na nekoj od društvenih mreža koju koristite, pratite bar jednog travel influensera.

Da li ste se ikada zapitali kako život jednog travel influensera izgleda iza svih tih lepih slika i savršenih kadrova, odnosno koliko je zapravo znanja i veštine potrebno u marketingu, kao i kako upravljati platformama poput TikTok-a, Instagram-a, Youtube-a ili samog bloga, sa potpuno različitim efektima kreiranja sadržaja u oblasti turizma, svaka sa svojim specifičnostima?

Pričaćemo o kratkoročnim ili dugoročnim efektima, uloženog naspram dobijenog i čiji je algoritam najbolji.

Predavanje je namenjeno svima koji se bave ili žele da se bave digitalnim marketingom, zaposlenima u turizmu, social media entuzijastima.

O predavaču

Miloš Petrović je web preduzetnik rođen u Boru, sa prebivalištem u Beogradu. Vlasnik portala wellness-spa.rs za promociju domaćeg turizma. Bloger na više web lokacija (putuj.rs i milosblog.com). U digitalnom poslu je više od 15 godina. Neki ga prepoznaju kao travel influensera. Samo praksa, ništa doktorat.

Prijave

Zbog organičenog broja prisutnih na samom predavanju, važno je da se na vreme prijavite putem ove forme i na taj način obezbedite sebi mesto.