U skladu sa projektom rebrendiranja Infostud Grupe u Inspira Grupa, i naš hub, coworking prostor i centar za zajednicu menja svoje ime u InspiraHub

InfostudHub ove godine slavi pet godina postojanja od svog osnivanja i rada na jačanju lokalne IT i preduzetničke zajednice u okviru Infostud Grupe. Tokom ovog vremena smo postigli neke značajne rezultate ne samo u vođenju jedinog coworking prostora u Subotici, u kojem je radilo više od 100 pojedinaca, već i u organizaciji preko 400 najraznovrsnijih događaja, meetup-ova, seminara, edukacija i konferencija. 

Kako Infostud Grupa, nakon više od 20 godina posotojanja, menja ime krovne kompanije u Inspira Grupa, tako i mi dobijamo novi, moderniji i svežiji brending pod kojim ćemo samo nastaviti da radimo još bolje i značajnije projekte. 

Branimir Gajić, osnivač i direktor Inspira Grupe poručuje: „Od danas pod imenom Inspira grupa kreće novo poglavlje za nas, na početku treće dekade uspešnog poslovanja. Budite naši saputnici na ovom putovanju sa vetrom u jedrima!“

Pozitivna promena, indukovana rastom, iz Infostuda u Inspiru jeste to što želimo jasnije da istaknemo svežinu, snagu i vedrinu koju imamo kao kompanija. Ujedno, mi pokrećemo i motivišemo korisnike da važne životne odluke donose lakše. Inspira grupa je tu i da pomogne svojim biznisima da dođu do svog punog potencijala, i ostvare sinergiju sa ostatkom Grupe. Zato ćemo u budućnosti ići u pravcu jačanja kompetenci, procesa i profesionalizacije menadžmenta kako bi Centrala-grupa dala još veći vetar u leđa biznisima.

Ceo tekst o promeni imena Grupe možete pročitati na ovom linku

Što se tiče Inspira Hub-a, ovo za nas znači jedan novi vetar u leđa, novi imidž i jasniji brend pod kojim ćemo se truditi da i dalje pružimo kvalitetni sadržaj svima koji žele da se unaprede u polju IT-a, preduzetništva, biznisa i unaprede svoja znanja. 

Priključite se Inspira Hub zajednici, našim nalozima na društvenim mrežama, newsletteru ili Viber kanalu i svratite na naše događaje – nebitno da li su oni edukativni ili zabavni.