Pridružite nam se u petak, 29. septembra, od 19h, na interaktivnom događaju. Ne samo da ćete saznati nešto o kreiranju mobilnih igara i kako je to uradio subotički tim iz GamesGuru-a, već ćete im pomoći u testiranju ove igrice, a pri tome imati šansu da osvojite neku nagradu.

Šta vas čeka na događaju?

Da li si ikada hteo da testiraš video igrice? Voliš da se družiš i imaš takmičarski duh?

Ne propusti jedinstvenu priliku da se sve ovo ispuni na jednom mestu! Po prvi put će se predstaviti firma Gamesguru  pred publikom sa ESCOM projektom, memorijsko-logičkom role-play igricom, koja je još u fazi razvoja i zbog toga potrebni su nam tkz. contractor-i („ugovorci”) koji bi se pridružili ovoj sci-fi avanturi, koja će se čak povremeno iz virtuelnog sveta preseliti i u stvarni svet.

Sve što ti je potrebno da poneseš sa sobom svoj mobilni telefon i naravno da povedeš sa sobom svoje drugare, kako bi ste se pridružili na vreme novoj gaming zajednici, koja će zajedno da gradi najvećeg robota zaštitnika do sada! Ako si mislio da je ovo izazov samo za klince i mlade, grdno se varaš, jer se pokazalo da su se veterani, old school gameri jako dobro pokazali u raznim zadacima. Što znači, spakuj sa sobom dobro raspoloženje, vernog prijatelja, takmičarski duh i obavezno se registruj na događaj, kako bi smo ti obezbedili mesto.

Imaćeš priliku da ukratko upoznaš cilj i svrhu ESCOM projekta, pomoći ćemo ti sa prvim koracima, kako da savladaš osnovne pojmove i nakon toga ćemo te pustiti u izgradnju svoje karijere kao novog ugovorca najmodernije high-tech vojno-naučnog kompleksa.

Naravno, ništa bez vrednih nagrada! Najbolji ugovorci će biti nagrađeni na licu mesta kao priznjanje za doprinos razvoju Titan-a, najsavremenijeg oružja budućnosti!

PRIJAVE

Prijave se putem ove forme i na vreme obezbedi sebi mesto.

Vidimo se u InspiraHub-u, na adresi Korzo 1 (pasaž između MTS i A1 poslovnice, na drugom spratu), u Subotici.