U četvrtak, 19. januara, u 18h, u InspiraHub-u, pričamo sa Tatjanom Ivošević, a tema predavanja biće koncipirana oko objašnjenja uloge Product Managera u timu, zadataka koje obavlja dok razvija proizvod, kao i odgovornosti koje ima.

Kako teče proces razvoja proizvoda tj. softvera i zašto je zanimljivo biti Product Manager. Kako bez znanja programskih jezika možeš da praviš sajtove?

Namenjeno je svima koji bi voleli da čuju više o ovoj grani posla, onima koji su već PM-ovi, kao i onima koji bi to želeli da postanu. Može da zainteresuje i programere, project manager-e, kao i ostale osobe koje su uključeni u sam razvoj softvera.

O predavaču

Tatjana Ivošević ima 24 godine. Nakon srednje Medicinske škole, diplomirala je na Visokoj Tehničkoj Školi strukovnih studija u Subotici. Svoju karijeru započela je u Gimnaziji kao profesor informatike, a nakon toga i kao asistent na VTŠ-u. Ipak, iako je uživala u kontaktu sa mladima, odlučila je da se potpuno posveti privredi i da radi kao Product Manager u kompaniji Inspira (bivši Infostud), gde je trenutno na poziciji PM-a skoro 2 godine (godina i 9 meseci). Kao product manager, radi na sajtu Startuj.com namenjenom razvoju rešenja za početak profesionalne karijere.

Prijave

Ako vas zanima ova tema i želite da iskoristite priliku da popričate sa jednim PM uživo, pridružite nam se u četvrtak, 19. januara, u 18h, u InspiraHub-u, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS poslovnice, na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme zbog ograničenog broja mesta.