U sredu, 13. septembra, u 18h, organizujemo novi meetup Mreže preduzetnika Subotice (MPS) u InspiraHubu, naš gost će biti Nemanja Živković, osnivač agencije Funky Marketing i jedan od osnivača Business Talks Network organizacije koja okuplja preduzetnike u Novom Sadu.

Kao i uvek ispred MPS zajednice pozivamo sve male i buduće preduzetnike da nam se pridruže, poslušaju intervju, učestvuju u diskusiji i iskoriste priliku za međusobno upoznavanje i umrežavanje.

Sa Nemanjom ćemo pričati o sledećim temama:

  • Kako je tekao njegov put od nevladinih organizacija do preduzetništva?
  • Šta je važno za razvoj biznisa kako malih preduzetnika tako i velikih organizacija?
  • Kako kreira strategiju razvoja za svoje klijente?
  • Kako je postao jedan od najuticajnijih ljudi na LInkedIN-u sa naših prostora i šta je ključno za uspeh na društvenim mrežama?
  • Kako i zašto je razvijen Business Talks Network?

Ne propustite ovaj događaj.

O predavaču

Nemanja Živković je osnivač kompanije Funky Marketing, konsalting firme za strateški marketing koja pomaže pružaocima rešenja da ostvare prihode od savremenih B2B kupaca putem boljeg pozicioniranja, planiranja i izvođenja. Nemanja je stručnjak za marketing koji je tokom poslednje decenije razvio i vodio strategije usmerene na prihod za različite kompanije, od startapa do velikih kompanija u tehnološkom sektoru.

Fokusirajući se na međuljudske odnose, on i Funky Marketing su sarađivali sa preko 120 kompanija, u poslednje 3 godine.

Takođe je voditelj emisije Funky Marketing Show i suosnivač Business Talks Network, najbrže rastuće profesionalne mreže koja okuplja 600 profesionalaca i preduzetnika u Novom Sadu.

Prijave

Ako razvijate svoj biznis ili razmišljate o tome, ovo je događaj za vas. Pridružite nam se u sredu, 13. septembra, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.