Prvi put u Subotici održaće se upoznavanja, razmena kontakata i iskustava između projekt menadžera u najsevernijem delu naše zemlje, u Inspira HUB-u.

četvrtak 23. maja u 18:00h organizuje se besplatan događaj za profesionalne projekt menadžere sa kratkim predstavljanjem PMI (Project Management Institute) organizacije, mogućnosti i benefita za dalje profesionalno usavršavanje, kao i generisanje ideja za stvaranje okolnosti za unapređenje.

Ovim događajem želimo da otvorimo mogućnosti za nove kanale komunikacije, što svim kolegama na lokalu može biti od koristi u daljem profesionalnom razvoju i poslovnom umrežavanju.

Drugi deo događaja održaće se u vidu „okruglih stolova“ – vođene diskusije na temu opisa posla PM-a u vašoj i drugim firmama, šta je isto a šta drugačije, koji su najveći izazovi za današnjeg PM-a, pretnje i mogućnosti za razvoj karijere u budućnosti ako uzememo u obzir uticaj veštačke inteligencije i novih alata, itd.

Na kraju ćemo izvesti zaključke, razmeniti kontakte i najaviti interesantne događaje u bliskoj budućnosti, pa nastavljamo sa neformalnim druženjem uz malo posluženje (ketering i bezalkoholna pića).

Ukoliko želite da budete deo ovog jedinstvenog, interaktivnog događaja, molimo Vas da se prijavite preko forme na linku: https://survey.zohopublic.eu/zs/Y7BuNX.