U sredu, 01. jula, od 20h, će se održati Ask Me Anything InfostudHub webinar, na temu ljudskih resursa. 

Kako smo imali sve više pitanja i interesovanja za ovu temu pozvali smo HR biznis partnera iz Infostuda, Branka Vukovca. Zato spremite pitanja i upišite u vaš kalendar gore pomenuti termin.

Šta je HR biznis partner i čime se on bavi? Šta se dogodi onog trenutka kada pošaljete svoju prijavu za posao na konkurs? Na koji način u prvom krugu selekcije HR menadžeri pregledaju vaše prijave i šta je ono zbog čega odlučuju da nekog pozovu u naredne krugove, a neko u selekciji ne prolazi dalje? Kako rešavati izazovne situacije i potencijalne konflikte u firmi?

Webinar je namenjen za sve one koji žele da uplove u ovu struku ili kojima je ova tema na neki način bliska i interesantna.

O gostu

Večiti HR romantik i entuzijasta da HR može da promeni svet rada. Prvo je bio u vodama odnosa s javnošću i organizaciji konferencija gde je radio sa različitim ljudima i shvatio da mu komunikacija ide od ruke, ali i da pravila nisu tu samo da se krše, nego su i dobra za nas  Nakon toga, pa evo već četiri godine radi u sektoru ljudskih resursa u kompaniji Infostud. Radi na poslovima regrutacije i selekcije kandidata, razvoja menadžmenta, organizacionog dizajna, a sve više se bavi i individualnim koučingom. 

Ovaj AMA Webinar je zakazan za sredu, 01. jula, sa početkom u 20h, a trajaće 1h.

Prijave su obavezne putem ovog linka, a ukoliko imate pitanje, pošaljite nam ga putem ove forme.