U sredu, 25oktobra, u 18h, organizujemo novi meetup u InspiraHubu, na temu davanja i primanja fidbeka, a naš gost će biti Olja Šećerov, HR ekspert i trener.

O čemu ćemo pričati:

  • Šta je feedback?
  • Šta nas sprečava da uputimo negativan feedback?
  • Na koji način da uputim negativan feedback i koji modeli postoje?
  • Ko je na gubitku kada feedback izostane?
  • Da li znamo da prihvatim negativan feedback na pravi način i šta tu sve može da nas koči?

Predavanje je namenjeno svima koji iskreno žele da učestvuju u razvoju drugih i dopuštaju drugima da učestvuju u njihovom ličnom rastu i razvoju. Onima koji veruju da u interakciji sa drugima mnogo brže učimo o sebi i na osnovu naučenog menjamo ponašanje i navike. Pozvani su i oni koji sumnjaju u to.

Ne propustite ovaj događaj.

O predavaču

Olja Šećerov je višegodišnje iskustvo u vođenju ljudi, uspostavljanju i rukovođenju HR procesima stekla u Inspira grupi. Konstruktivnu komunikaciju i feedback učila i savladala baš tamo. Radila u HR sektoru Inspira grupe 11 godina.

Završila Ekonomski fakultet u Subotici, potom četvorogodišnju školu homeopatije Hahnemann u Novom Sadu. Bavi se terapijom i individualnim radom sa klijentima što joj pomaže da dodatno „izbrusi“ veštine komunikacije, da bolje razume i prihvata različitost u percepciji životnih izazova i doživaljaju stvarnosti. Voli da deli ono što je naučila i svoju trenersku praksu u domenu komunikacije i liderskih veština bazira i razvija na otvorenom pristupu i jednostavnosti.

Prijave

Pridružite nam se u sredu, 25oktobra, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.