U subotu, 02. marta, biće održana celodnevna  Google Analytics 4 radionica za sve zainteresovane. Radionica će biti održana u prostorijama InspiraHub-a u Subotici i svi polaznici će kroz praktičan rad proći od osnova do naprednih funkcija ovog alata.

Zaronite u svet web analitike, i analizirajte vaše online poslovanje na pravi način koristeći alat Google Analytics 4! Ovladajte suštinskim veštinama analize online poslovanja i postignite izuzetne rezultate. Kroz interaktivnu radionicu, otkrijte tajne postavljanja i optimizacije ove analitike, osnažite svoje marketinške strategije i transformišite svoje online prisustvo.

5 ključnih veština koje ćete usvojiti:

  • Kako pravilno postaviti Google Analytics 4: Brže nego ikad do potpunog razumevanja alata.
  • Proboj u svet metrika: Oslobodite snagu analize posetilaca, konverzija i ponašanja.
  • Razbijanje barijera segmentacije publike: Prilagodite strategiju za svaku ciljanu grupu.
  • Rade li moje kampanje kako treba?: Efikasno merenje uspeha svake digitalne avanture.
  • Virtuoznost u tumačenju izveštaja: Analizirajte podatke sa vašeg sajta na pametan način.

Radionica je namenjena svima koje zanima Google Analytics 4 od početnika do onih koji su se već oprobali u korišćenju ovog alata ali ga nisu u potpunosti iskoristili.

O predavaču

Radionicu će voditi Darko Videnov, stručnjak za web analitiku, ecommerce i Google Analytics 4 s više od deset godina iskustva u Ecommerce industriji. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, vlasnik je agencije Videnov Digital i radi u  Infostud E-trgovina sektoru Inspira grupe. Darkova strast za optimizacijom online poslovanja odražava se u njegovom radu, i dosadašnjim rezultatima. Aktivno učestvovao u izgradnji poznatih web shopova kao što su: www.internet-prodaja-guma.com i autohub.rs, a kao deo razvojnih timova učestvovao u brojnim projektima koje možete pogledati na stranici https://videnovdigital.rs.

Vreme održavanja: 10h-19h (sa sat vremena pauze)

Cena kotizacije za radionicu: 9.000 dinara

Svi polaznici treba da donesu laptop i da imaju Google (mail) nalog.

PRIJAVITE SE za radionicu putem OVE FORME.

Radionica se održava u subotu, 2. marta, od 10h-19h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu. Broj mesta je ograničen.