Pridružite nam se na još jednom predavanju na kom će nas naša gošća uvesti u osnove karijere virtuelnog asistenta. Webinar je zakazan za utorak, 15. decembar sa početkom u 17h.
Predavanje je namenjeno svima koji žele da započnu online karijeru, ali nisu sigurni odakle da počnu. Imaju različita interesovanja i znanja iz mnogo oblasti, a zapravo nisu eksperti ni u jednoj ili prosto žele da promene dosadašnji tok karijere. Nažalost ili na sreću, ova 2020. godina je mnogima pomogla da se lakše odluče za promenu posla.
Na ovom predavanju saznaćete ko je i šta sve može da radi jedan Virtuelni Asistent, koja znanja i veštine treba da poseduejte, kako je pandemija uticala na svet VA, kojim veštinama se daje prednost i zašto nikad nije bilo bolje vreme da se oprobate u ovom svetu.
Nikolina Andrić je VA mentor i voditeljka podcasta Vreme je za VAs. Radi kao VA od 2012, a od 2016. drži edukacije na ovu temu. Majka je troje dece i veruje da svaka žena može da ima i porodicu i karijeru, ukoliko to želi.