U utorak, 08. decembra, od 21h pričamo sa Verom Stevanović iz marketing agencije Ludus digital na temu “Prodaja putem davanja vrednosti“.

Da li mislite da je moguće prodavati na mreži bez ulaganja novca? Možete li zamisliti da prodate 500+ digitalnih proizvoda bez ijednog uloženog dinara u oglašavanje? Sve je to moguće, i u webinaru koji sledi ćete saznati kako. Sve što će nam Vera predstaviti i objasniti je i sama probala i primenila. Nije u pitanju nikakva magična formula već lepota davanja vrednosti i deljenja znanja. Za malo više od godinu dana davanja vrednosti sam stekla 12 hiljada pratilaca na Instagramu, prodala 600 online kurseva i 50 mentorskih programa.

Ovaj webinar je namenjen svima koji žele da prodaju svoje usluge (od programiranja do fitness-a), onima koji bi da grade lični brend, freelancer-ima, agencijama, edukatorima.. svakom ko želi do klijenata.

O predavaču:

Vera Stevanović ima preko 10 godina iskustva u marketingu, a njenu ljubav prema komunikaciji, prodaji i kreiranju sadržaja je objedinila kroz davanje vrednosti na Instagramu i edukacije iz te oblasti.

Možete je zapratiti na njenom Instagram profilu vera.stevanovic.ludus