U četvrtak 22. septembra od 18h Inicijativa Digitalna Srbija, Infostud i Hello World organizovaće susret u Infostudhub-u u Subotici. Na susretu će biti predstavljen vodič Kako do posla u IT-u? kreiran u okviru projekta Preduzmi ideju, koji Inicijativa sprovodi uz podršku USAID-a. Vodič nudi sve informacije o netehničkim pozicijama, znanjima i veštinama neophodnim za rad u IT industriji. Ideja je da se onima koji dolaze iz oblasti marketinga, projektnog menadžmenta, prava, finansija približi IT industrija i mogućnosti koje ona donosi za netehničke stručnjake.

Pored vodiča, biće reči i o najnovijim rezultatima istraživanja domaće tehnološke scene koje HelloWorld sprovodi već nekoliko godina zaredom. Prisutni će imati priliku da čuju različite analize najsvežijih rezultata o IT kompanijama, zaposlenima i trendovima u ovoj industriji na domaćem tržištu.

Prisutnima će se obratiti programski direktor projekta Preduzmi ideju, Tadej Kurepa i Marko Vučetić, PR sajtova Helloworld.rs i Startuj.com.

Prijava

Svoje mesto obezbedite besplatnom prijavom putem ovog LINKA.

Meetup će se održati u Infostudhub-u, Korzo 1 (pasaž pored MTS poslovnice, II sprat), Subotica.