Novu sezona predavanja u InfostudHub-u otvaramo panel diskusijom na temu “Tokenizacija poslovanja, uticaj blockchaina i kriptovaluta na poslovne prilike“.

Teme o kojima će se diskutovati na ovom susretu su:

  • emitovanje tokena kao sredstvo za prikupljanje dodatnog kapitala
  • zakonski okviri, pravne, računovodstvene i poreske regulative
  • investiranje u digitalnu imovinu-kriptovalute, nft, tokeni
  • lični dohodak (plata ili bonus na platu) u kriptovalutama

Događaj je zakazan za četvrtak, 8. septembar u 18h, na adresi Korzo 1 (drugi sprat).

Učesnici 

Moderator:

Vladimir Veličković: Vladimir je direktor razvoja i investicija u britansko-srpskoj kompaniji Tehnološko Partnerstvo,  osnivač konsalting kuće Solvion, gostujući predavač na fakultetima, finansijski konsultant na projektima koje finansira USAID, ko-osnivač blockchain advisory huba Haemus, autor serijala knjiga Biznis Bukvar, co-autor emisije „Berzanske Priče“, kolumnista magazina Biznis.rs , investitor i investicioni konsultant.

Panelisti:

Miloš Praštalo: Miloš je ovlašćeni računovodja i CEO kompanije MNP ADVISORY, partner blockchain advisory huba Haemus. On je prvi “kripto računovodja” u Srbiji, sa preko 12 godina iskustva u praksi. Ekspertiza mu je računovodstveni i poreski tretman digitalne imovine i implementacija inovacija u poslovanju privrednih subjekata koje su kriptovalute i tokeni doneli sa sobom.

Ilija Rilaković: Ilija je advokat iz kancelarije WALK i pretežno se bavi privrednim pravom i pravom digitalne imovine. Na studijama u Holandiji usavršavao se u oblasti pravnog regulisanja blokčejna i drugih naprednih tehnologija. Ilija aktivno piše o problemima iz prakse sa kojima se web3 i generalno IT zajednica u Srbiji susreće.

Ivan Andrejević: Ivan je ko-osnivač CTB Crypto & Consulting-a, ko-osnivač blockchain advisory huba Haemus, osnivač Crypto Traders Balkan grupe. Autor emisije „Crypto, da i zašto ne“, co-autor emisije „Berzanske Priče“, analitičar cenovnih kretanja kriptovaluta, investitor i trgovac na berzi.

Prijava

Svoje mesto obezbedite besplatnom prijavom na ovu formu.