Velika nam je čast da za prvo predavanje ove godine ugostimo našu sugrađanku, uspešnu preduzetnicu, Tatjanu Popović, koja stoji iza brenda Totally Wellness.

Predavanje je zakazano za petak, 21. januar, sa početkom u 18h.

Fokus predavanja će biti životna i profesionalna priča Tatjane Popović i kako pokrenuti svoj posao snova, važnost i lepota prepoznavanja i razvijanja sopstvene misije, šta je sve potrebno kako bi se pokrenuo lični brend i još mnogo toga.

Predavanje je namenjeno ljudima koji su u preduzetničkim vodama ili planiraju da uđu u njih, kao i onima koji žele da budu inspirisani Tatjaninim primerom kreiranja ličnog brenda Totally Wellness.

O predavaču

Tatjana Popović je sertifikovani health coach, edukator, predavač, autor nekoliko knjiga iz oblasti nutricionizma i osnivač brenda ,,Totally Wellness”. Zdravom ishranom počela je da se bavi 2005. godine, u toku lečenja kancera levog bubrega. Nakon samovoljnog prekida hemioterapije i okretanja makrobiotici, u ranim dvadesetim se odselila u Njujork, gde je završila studije health coaching-a na renomiranom Institutu za integrativnu ishranu. ,,Totally Wellness” brend pokreće 2014. godine u Njujorku, te od tada aktivno sarađuje sa brojnim domaćim i inostranim kompanijama i klijentima, pomažući im da unaprede svoju ishranu i stil života. Najprepoznatljiviji Totally Wellness program jeste ,,5 dana detoks program”, kroz koji je za 5 godina postojanja prošlo preko 5.000 učesnika.

Prijave

Broj prisutnih je ograničen pa je važno da se na vreme prijavite putem ove forme i time obezbedite sebi mesto.