Sačuvajte datum: sreda, 15. decembar od 18h, jer smo za poslednji meetup u ovoj sezoni za vas pripremili predavanje na veoma interesantnu i podjednako važnu temu.

Svima nam je poznat koncept „Tehničkog Duga“ i posledica do kojih dolazi ako se isti ne održava, ali da li ste upoznati sa konceptom „Mentalnog Duga“ i problemima koje pravi ako se redovno ne održava?

Cena neodržavanja Mentalnog Duga je, ništa drugo do – Burn Out.

Kao neko ko je potpuno zanemarivao svoje mentalno zdravlje i nije održavao mentalni dug, naš predavač je imao tu „privilegiju“ prolaska kroz proces pregorevanja. Ono sto je zaključio je da ni po koju cenu ne želite da se nadjete na njegovom mestu.

Pridružite se Mihailu Joksimoviću na ovom predavanju gde će pored deljenja svog ličnog iskustva, pričati i o konceptu “Mentalnog Duga“ i njegovom sedmogodišnjem iskustvu sa REBT terapijom.

Tema je namenjena ljudima koji se bave bilo kakvom vrstom kreativnog posla: programiranjem, dizajnom, marketingom, i slično. Jer “Mentalni Dug“ je direktan proizvod kreativnog rada, a posledice će osetiti svako ko svoje mentalno zdravlje zanemari.

O predavaču:

Arhitekta Softvera iz ljubavi, menadžer Inzinjera iz puke slučajnosti, REBT posetilac jer nije znao kako drugačije da se nosi sa svim tim. Preko trinaest godina u industriji mu je dalo nekoliko tema koje može i želi da podeli sa ljudima.

Prijave:

Broj prisutnih je ograničen, zato je važno da se prijavite na vreme i tako obezbedite sebi mesto. Prijavljujete se popunjavanjem ove forme.