U sredu, 27. marta, u 18h, organizujemo besplatno predavanje u InspiraHubu, na temu rada putem interneta i uspešne freelance karijere pod nazivom “Kako zaraditi svetsku platu radeći iz Srbije”, a naš gost će biti Vladimir Tamindžija, frilenser, predavač na Masterbox-u i osnivač No Code Balkan platforme.

U ovom predavanju pričaćemo o benefitima rada na internetu i kako se radeći iz naše zemlje mogu ostvariti prihodi kao da živimo bilo gde u svetu. Mnogo puta smo imali već predavanja na temu rada putem interneta, a ovaj put nam dolazi još jedna uspešna priča. Ipak, Vlada ne samo da uspešno radi, već i pomaže drugima da to ostvare deleći svoja iskustva i znanja.

Predavanje je namenjeno svima onima koji tek treba da se upuste u rad putem interneta, ali i onima koji žele da unaprede svoja znanja i iskustva kako doći do najboljih rezultata u svetu masovne ponude i potražnje.

Tokom predavanja učesnici će moći čuti:

  • Vladina lična iskustva i put kako je došao do uspešnih rezultata
  • Šta je sve moguće u svetu frilensinga
  • Vizija za budućnost frilensinga u Srbiji

O predavaču

Vladimir Taminžija radi kao frilenser zadnjih 10 godina na platformi zvanoj Fiverr. Bavi se digitalnim dizajnom u sferi marketinga, copywritingom i mnogim drugim stvarima koje prate rad jednog digitalnog preduzetnika. Zajedno sa Ištocom Pavlovićem je osnivač grupe Freelance podrška i voditelj je istoimenog podcasta. Predavač je na platformi Masterbox gde imam svoja dva kursa, jedan na temu kako započeti frilens karijeru na Fiverr-u, a drugi na temu kako dizajnirati u Canvi. Takođe je suosnivač edukativne platforme No Code Balkan, koja edukuje ljude kako da koriste No Code alate za izradu web i mobilnih aplikacija.

PRIJAVE

Pridružite nam se u sredu, 27. marta , u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.