U sredu, 06marta, u 18h, organizujemo novi meetup u InspiraHubu, primarno namenjen Mreži preduzetnika Subotice, ali i svima ostalima koji žele da nam se pridruže, na temu prodaje. Naš gost će biti Mladen Jović iz Lava Ads firme u Novom Sadu.

„Kako da prodate bilo šta bilo kome“ Nije samo naslov, već  obećanje da ćete saznati ključne strategije za uspešno vođenje prodajnih sastanaka. Prodaja je sistem, a mi ćemo zajedno proći kroz tu sistemsku strukturu od početka do kraja.

Na ovom predavanju, očekujte da ćete naučiti strukturu prodajnog sastanka korak po korak, otkrivajući ključne elemente koji čine razliku između prosečnih i izuzetnih prodajnih rezultata.

Da biste unapredili svoje poslovanje, pričaćemo i o 7 ključnih razloga zbog kojih ljudi odlučuju da kupe od vas.

Bez obzira na vrstu proizvoda ili usluge koje nudite, ovo predavanje će vam pružiti alate i tehnike koje možete odmah primeniti u svojoj svakodnevnoj praksi, povećavajući efikasnost vaših prodajnih procesa.

PREDAVANJE SADRŽI:

  • Razumevanje sistema prodaje: Otkrijte zašto je prodaja sistem, kako ga razumeti i prilagoditi za najbolje rezultate.
  • Struktura prodajnog sastanka: Naučite korak po korak kako struktuirati prodajni sastanak od početka do zatvaranja, stvarajući dublje i održivije odnose s klijentima.
  • 7 ključnih razloga kupovine: Saznajte šta motiviše ljude da donesu odluku o kupovini i kako prevazići prepreke koje ih sprečavaju.
  • Praktične tehnike za svakodnevnu primenu: Dobijte konkretne alate i tehnike koje možete odmah primeniti u svojoj prodajnoj strategiji, poboljšavajući svoje rezultate i postizanje uspeha u poslovanju.

Predavanje je namenjeno svim ljudim kojima uspeh zavisi od  pregovaranja, a najkorisniji je vlasnicima biznisa svih veličina kao i menadžerima prodaje.

O predavaču

Mladen Jović je preduzetnik i biznis mentor. Vlasnik je marketing agencija lavaads.rs i lavanet.rs, kao i pokretač Mastermind programa Lava klub- kroz koji pomaže vlasnicima biznisa da unaprede sebe i svoje biznise.

PRIJAVE

Pridružite nam se u sredu, 6. marta , u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.