U sredu, 28februara, u 18h, organizujemo novi meetup u InspiraHubu, na temu kreiranja i razvoja digitalnih proizvoda, a naš gost će biti Dragana Grbić, osnivač agencije za razvoj digitalnih prozivoda The Bold Zebra.

Na ovom predavanju pričaćemo o tome kako izgleda proces kreiranja digitalnih proizvoda. Šta su ključne tačke tom u procesu, kako nam razumevanje korisnika pomaže da se izdvojimo na tržištu.

Pričaćemo o tome kako Product Discovery može da olakša dalji razvoj i rast startapa ali i tech agencija.

Predavanje je namenjeno ljudima koji imaju ideju i žele da je sprovedu u delo, ali ne znaju odakle da krenu; Onima koji su deo digitalnih agencija i startapova a žele da unaprede procese i proizvode u čijem kreiranju učestvuju.

O predavaču

Dragana Grbić se ističe kao pionir u razvoju proizvoda, koristeći svoje obimno iskustvo kao Menadžer proizvoda, stručnjak za korisničko iskustvo i Agile trener kako bi redefinisala industrijske standarde. Tokom karijere našla se u ulogama vlasnika proizvoda (product owner-a), poslovnog analitičara i šefa operacija, kao i šefa tima za Agile razvoj.

Kao osnivač agencije The Bold Zebra, Dragana je razvila uslugu „Discovery as a Service“, nudeći startapima i kompanijama koje se bave proizvodima transformacioni pristup razvoju proizvoda. Njen jedinstveni spoj Agile metodologija, principa dizajna korisničkog iskustva i menadžmenta proizvoda osigurava da timovi širom sveta otključaju svoj puni potencijal u kreiranju proizvoda usmerenih na korisnike.

Prijave

Pridružite nam se u sredu, 28. februara, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.