Nakon dve godine neplanire pauze, imamo zadovoljstvo da ponovo organizujemo i najavimo drugo izdanje Machine Learning konferencije, koja će se ove godine održati 20. i 21. maja na Velikoj Terasi na Paliću.

Machine Learning Conference je jedan od prvih događaja iz oblasti Machine Learning-a i veštačke inteligencije u ovom delu Evrope. Namena ove konferencije jeste da okupi stručnjake za tehnologiju, poslovne lidere i istraživače iz oblasti koje obuhvataju mašinsko učenje, data science i veštačka inteligencija.

Prvu ML konferenciju smo organizovali 2019. godine i tada smo okupili preko 120 učesnika i preko 15 stručnjaka koji su podelili svoje znanje i iskustva u najnovijim tehnologijama i trendovima iz ovih oblasti.

Ove godine se selimo u predivan ambijent Velike Terase na Paliću, u najlepšem periodu godine sa novim, proširenim programom konferencije koji će tokom dva dana obuhvatiti brojna stručna predavanja, izlaganja, panel diskusije i omogućiti svim posetiocima brojne mogućnosti umrežavanja i razmene iskustva.

Machine Learning konferencija je otvorena kako za eksperte pojedince i tehnološke kompanije, tako i za edukativne i akademske ustanove koji imaju posebnu ponudu za prisustvovanje na ovom događaju.

Datum je zakucan, lokacija rezervisana, predavači pripremaju prezentacije, ali ujedno (kao i prethodni put) otvorene su prijave za ograničeni broj eksperata koji mogu da se prijave ukoliko imaju zanimljivo izlaganje ili projekat koji žele da predstave tokom ovog događaja. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem FORME NA LINKU.

Program je u izradi, a Early Bird karte su već u prodaji.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za stručno usavršavanje i umrežavanje sa ekspertima.

Vidimo se na Paliću u maju.

Do tada, pogledajte kako nam je bilo na prošloj konferenciji:

https://www.youtube.com/watch?v=KEUpPnmi5Lo