Pridružite nam se u četvrtak, 1. juna, od 18h, ako želite da naučite kako koristiti AI u SEO svrhe.

Darko će vam pružiti objašnjenje o tome kako veštačka inteligencija može biti korisna u analizi podataka o ključnim rečima, kao i u stvaranju relevantnog sadržaja koji je prilagođen korisničkim potrebama i interesovanjima. Otkrijte kako možete iskoristiti snagu veštačke inteligencije kako biste postigli bolje rezultate na Google-u.

Tokom ovog meetupa pričaćemo o AI alatima kao što je ChatGPT i drugi, kao i potencijalima iskorišćavanja tih alata u poslovima koje već obavljamo (u ovom slučaju marketing i SEO) kako bi znatno ubrzali rad i unapredili uslugu.

Predavanje je namenjeno svakome ko želi da vidi kako rade AI alati i sigurno će dobiti neku ideju kako da ih primene na svoj posao.

O predavaču

 

Darko Brzica je uspešan stručnjak za optimizaciju pretraživača (SEO) sa preko 10 godina iskustva u industriji. On je vlasnik agencije Occam Digital, vodeće SEO agencije koja pruža inovativna SEO rešenja klijentima iz različitih industrija.

Kao stručnjak u ovom polju, Darko je pozvan da govori na nekoliko istaknutih konferencija o SEO-u, gde deli svoje znanje i uvide sa učesnicima iz celog sveta. On je dinamičan i zanimljiv govornik koji može da prenese kompleksne SEO koncepte na jednostavan i razumljiv način.

Darkova stručnost u SEO-u je utemeljena u dubokom razumevanju najnovijih trendova i najboljih praksi u ovom polju. Konstantno unapređuje svoje veštine i znanje, osiguravajući da njegovi klijenti imaju koristi od najnovijih strategija i taktika.

U Occam Digital-u, Darko vodi tim talentovanih SEO stručnjaka koji su posvećeni pružanju izuzetnih rezultata klijentima.

 

Prijave

 

Prijave se putem ove forme i na vreme obezbedi sebi mesto.

Vidimo se u InspiraHub-u, na adresi Korzo 1 (pasaž između MTS i A1 poslovnice, na drugom spratu), u Subotici.