U sredu, 14. juna, u 18h, organizujemo novi događaj Mreže preduzetnika Subotice (MPS) u InspiraHubu, sa fokusom na poslovno umrežavanje.

Umrežavanje (networking) je jedna od najbitnijih stvari za preduzetnike i poslovne ljude, jer upoznavanjem novih ljudi, saznavanjem čime se oni bave i razmenom informacija u neobaveznom razgovoru širimo našu mrežu poznanstava koje mogu dovesti do novih poslovnih prilika. Cilj svakog networkinga ne treba da bude trenutni interes i prodaja, već iskrena želja da upoznamo nove ljude, jer nikada ne znate kada ćete jednom drugom zatrebati.

Ovaj događaj neće imati predavanje, već će biti fokusiran na svim posetiocima i kreiranjem uslova u kojima svako može da se upozna i razmeni svoju priču.

Ulaznica za događaj je vizit karta ili, ukoliko je nemate, popunjavanje jednog listića na ulazu, jer će se tokom događaja nasumično izvlačiti imena koja će imati prilike da ukratko predstave svoje poslovanje svim prisutnima.

Pozivamo vas da nam se pridružite, naoružate dobrom voljom i upoznate nove ljude.

Prijave

Ako vas zanima umrežavanje i širenje vaše poslovne mreže, ovo je događaj za vas. Pridružite nam se u sredu, 14. juna, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.