U utorak, 24. maja, sa početkom u 16.30 časova, u prostorijama Infostudhub-a organizovaće se networking događaj namenjen preduzetnicima iz Subotice i okoline u saradnji sa Ja, Preduzetnik Klubom.

Ja, Preduzetnik Klub je organizacija koja okuplja preduzetnike širom Srbije i čiji je cilj da jača kapacitete svojih članova, da ih edukuje ali i da im omogući da se međusobno povezuju kako bi gradili nove poslovne konekcije i partnerstva i kako bi učili jedni od drugih. Klub je nastao od uspešne Ja, Predzetnik grupe na društvenim mrežama koja okuplja više od 42.000 članova, a sam klub čini više od 200 članova. Osnivač i pokretač kluba je Đorđe Petrović, osnivač serijala Ja, Preduzetnik i iskusni konsultant.

Tokom ovog događaja, biće održana i panel diskusija na kojoj gostuju Dragana Vujović Đermanović i Nikola Obradović.

Dragana V. Đermanović (GRWTH Guide) je proglašena u 100 najboljih preduzetnica Evrope, na listi koja je objavljena i u magazinu „Forbes“, dobila je priznanje „Cvet uspeha za ženu zmaja 2016″, sarađivala je sedam godina sa Novakom Đokovićem, za koga je kreirala strategiju ukupnog internet komuniciranja na globalnom nivou, od top 20 srpskh firmi sarađivala je sa njih 18, na Svetskom ženskom ekonomskom forumu u Indiji (WEF17), proglašena je za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva“ i tako ponela najprestižnije svetsko priznanje u svojoj oblasti, predaje na eminentnim stručnim skupovima i konferencijama, a sve ovo je samo jedan deo onoga što je postigla u svojoj karijeri.

Nikola Obradović (Bridgewater Labs)  je proglašen za najboljeg mladog menadžera 2017. od strane Srpske Asocijacije Menadžera. Sa 4 godine je dobio svoj prvi kompjuter i to je umnogome odredilo njegov životni put. Jako mlad počinje da pravi različite programe, prodaje ih i pokazuje svoj preduzetnički duh. Pobednik je prvog Google start up vikenda u Novom Sadu. Posle završenog fakulteta i desetak godina rada kao frilenser, 2012. godine pokreće No Solutions, a 2017. godine Bridgewater Labs. Mentor je u Srbiji i nekoliko evropskih zemalja, te na taj način pomaže mladima i vraća dug zajednici. Trenutno učestvuje u desetini projekata u Srbiji, Americi i Kanadi.

Nakon panela, sledi networking deo događaja gde će svi učesnici moći bolje da se upoznaju i razmene iskustva.

PRIJAVE

Za učešće na ovom networking događaju postoji kotizacija od 1500 din (NETO) za članove Ja, Preduzetnik Kluba i 2000 din (NETO) za one koji to nisu.

Prijave se vrše slanjem e-maila na adresu anita@japreduzetnik.rs sa vašim detaljima potrebim za izdavanje fakture.