Kurs će se održati početkom aprila, tačnije 9. i 10. aprila (petak od 17h do 20h i subota od 10h do 13h).

Ovaj kurs je namenjen vlasnicima online prodavnica koje su napravaljene na Woocommerce platformi, i koji žele da obogate podatke o svojim posetiocima, proizvodima i kupovinama u Google Analytics sistemu.

Svaki vlasnik prodavnice želi da sazna u kom koraku kupovine posetioci odustaju u njegovoj online prodavnici. Ova radionica je namenjena upravo tome.

Radionica obuhvata nekoliko celina:

  1. Uvod – Šta je Enhanced ecommerce?
  2. Zašto su bitni događaji (events)?
  3. Woocommerce + Google Tag Manager plugin
  4. Dynamic remarketing setup – kreiranje feeda kroz Google spreadsheet
  5. Kreiranje remarketing publike
  6. Jednostavan (a koristan) Google Data Studio izveštaj

O predavaču

Darko Videnov već 10 godina, kako u Infostud kompaniji na poziciji šefa razvoja sektora Infostud E-trgovina tako i u privatnoj firmi koja se bavi digitalnim marketingom, pomaže biznisima u e-komerc svetu da dostignu svoj maksimum. Radio je na preko 90 projekata implementacije sistema za merenje na online prodavnicama i bio predavač na više domaćih konferencija iz oblasti E-trgovine i online poslovanja. Završio je diplomske i master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici na smerovima: Poslovni informacioni sistemi i Elektronska trgovina i poslovanje.

Prijave

Na radionicu se možete prijaviti putem ove forme, a prijave su otvorene do popunjavanja istih jer je broj polaznika ograničen. Cena radionice je 14.500 dinara.