Pridružite nam se u sredu, 31. marta, u 17h kada ćemo pričati o tome kako to izgleda (uspešno) voditi jednu online školu stranih jezika, koje su zaista razlika između online škole jezika i nastave uživo, koje su prednosti, mane, i kako se zapravo za vođenje ovakve škole pripremiti.

Naša gošća je profesorka italijanskog jezika sa bogatim znanjem iz oblasti digitalnog marketinga koja je prošle godine u ovo vreme, sticajem okolnosti, u potpunosti prešla na online rad. Objasniće nam kako se prilagodila novonastaloj situaciji, koje nove prilike joj je online nastava donela i kako uopšte izgleda voditi jednu online školu jezika u doba društvenih mreža. 

Predavanje je namenjeno svima kojima je ova tema zanimljiva, a naročito filolozima i nastavnicima koji žele da se okušaju u online nastavi, kao i onima koji razmišljaju o tome da počnu da uče neki jezik online, ali nisu sigurni da li je to prava stvar za njih.

O predavaču:

Ana Nenadić je profesorka italijanskog koja je prva radna iskustva sticala na praksi u Zemunskoj gimnaziji kao i na studentskim praksama u Italiji. Ubrzo uviđa da rad u tradicionalnoj školi nije njen pravi poziv, a radoznalost je tera da isproba i druge poslove što je dovodi do rada u agenciji za digitalni marketing. Prošle godine, odlučila je da spoji sva znanja i iskustva koja je stekla i tako nastaje njena Online škola italijanskog jezika koju je prošlo preko 100 polaznika.

Kao i uvek, prisustvo na webinaru je besplatno, a možeš se registrovati klikom na dugme ispod.