U četvrtak, 27. maja, od 18h će se održati još jedan u nizu InfostudHub besplatnih webinara na temu kriptovaluta.

Da li ste primetili da se u poslednje vreme opet mnogo priča o kriptovalutama? U šta uložiti, da li kopati, da li prodati, ili čuvati… A vama i dalje nije sasvim jasno kako to funkcioniše i koliki je zapravo značaj te tehnologije za bogatstvo naroda.

U tom slučaju, pridružite nam se na webinaru jer pravimo osvrt na revolucionarni potencijal kriptovaluta u kontekstu industrijskih revolucija – zbog čega su nastale, zašto su vredne i šta nam donose. 

O predavaču

Nikola Lazić je sociolog po vokaciji ali se bavi trgovinom i investiranjem na finansijskim tržištima od 2015. Rane 2017. otkriva svet kriptovaluta od kada je aktivan na ovom tržištu i kao investitor ali i kao analitičar. Radio je i pisao za mnoge klijente tokom godina poput brokera, fondova i online portala a njegove analize i komentari predstavljaju objektivni i trezveni osvrt na najnovija dešavanja i trendove. Pored firme za analitiku, osnivač je stranice Kripto Investitor koja ima za cilj približavanje ove teme domaćem stanovništu kroz edukativni i analitički sadržaj.

Prijave

Prijave za webinar su besplatne, a na isti se možete prijaviti putem ovog linka.