Za sledeću nedelju, odnosno u sredu, 2. juna, u 18h, je zakazan novi InfostudHub webinar koji će se baviti temom promene karijere.

Ovaj webinar je namenjen svima vama zaposlenima koji se osećate zaglavljeno u svojim poslovima i karijerama, želite nešto drugo, a ne znate šta ili se nalazite u vrtlogu ideja, a ne realizujete ni jednu. Dobićete jasnoću i konkretne korake od čega i kako da krenete.

Ideja je da sistematizujete svoja već stečena znanja, veštine i iskustva, shvatite šta vam je potrebno da unapredite i krenete u novu avanturu u kapacitetu u kome ste spremni za početak. Znači ideja je da ne čekate da postanete ekspert u novoj oblasti, nego da se polako, oslanjajući se na sve što već imate, upustite u novu karijeru.

Krajnji cilj je da shvatite da se promena ne dešava preko noći već tokom vremena – svima!

O predavaču

Mila Muskinja je modernim jezikom kouč, odnosno mentor za promenu karijere. Zapravo je osoba koja je promenila karijeru više puta, bila na istom mestu gde se možda i vi nalazite sada i tokom procesa promene karijere saznala o samoj sebi neke neverovatne stvari. Neke ne tako lepe. Mila ne zna da li je ovaj posao našao nju ili ona njega, ali zna da je rezultat njenog dubokog ispitivanja na temu šta ona želi od života a ne od posla.

O njenom ličnom iskustvu ćete čuti na vebinaru, ali da ne ostane samo jedna životna priča, ona je iskustvu dodala i licencu za rad na specifičnoj metodologiji kreiranoj upravo za ljude koji menjaju karijeru. Kreirala je i vodi grupni mentorski program za promenu u karijeri i drži individualne konsultacije. Završila je defektologiju i Master studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Ženevi.

Webinar je zakazan za sredu, 2. jun, sa početkom u 18h.

Prijavi se!