Tokom poslednjih 4 godine, trudili smo se da organizujemo interesantna dešavanja vezana za edukaciju i nove trendove u IT-u i preduzetništvu za sve posetioce, a primarno za lokalnu zajednicu u Subotici.

Tako možemo da se pohvalimo da smo od 2017. godine organizovali preko 380 događaja koji su većinom bili besplatni i otvoreni za sve zainteresovane. Tokom 2020. godine, kada nismo mogli realizovati događaje uživo imali smo brojne webinare i online dešavanja.

Ono što je nama najbitnije jeste da primećujemo da se trend zainteresovanosti publike (vas koji čitate ovo) menja na bolje i da smo tokom svih ovih događaja koje smo pomenuli primetili da svi naši posetioci, a prevashodno naši sugrađani iz Subotice, pozitivno reaguju na to što organizujemo, sve se više interesuju za nova dešavanja i sve je više posetilaca na događajima u Infostudhubu.

Zbog svega ovoga, a i zbog činjenice da u budućnosti ne planiramo da stanemo sa aktivnostima (nebitno da li ih budemo organizovali online ili uživo), želimo da uvedemo još jedan vid komunikacije sa vama – kroz novi VIBER KANAL Infostudhub Subotica.

Kako smo svi vezani za naše pametne mobline uređaje i shodno tome kako smo prezasićeni informacijama sa svih strana, od društvenih mreža do brda email poruka, ovim želimo dati samo još jednu opciju da budete među prvima koji će saznati kada se dešava nešto u vašoj okolini što možda ne biste hteli propustiti. Neko besplatno predavanje na temu koju ste dugo želeli da čujete, obuka za neke digitalne veštine, neko zabavno dešavanje koje možda ne želite da propustite ili možda samo neki interesantan tekst koji smo upravo objavili.

Pristup viber grupi je dostupan svima. Niko neće biti prezatrpan porukama jer u grupi poruke mogu slati samo administratori (tj. mi), a mi ćemo deliti samo najave koje verujemo da su vama bitne. Sa druge strane, time ćete biti prvi koji će moći sanzati kada se nešto dešava u Infostudhubu.

Pridružite nam se danas – na novom VIBER KANALU Infostudhub-a.