Ove godine, 19. i 20. maja, na Paliću, Inspirahub organizuje treću Machine Learning konferenciju, posvećenu oblastima data science-a, mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

MLC je sada već ustaljeni događaj za profesionalce, eksperte, istraživače i entuzijaste u oblastima obrade podataka i njihove analize, kao i primene radi razvoja inovativnih modernih rešenja kako za potrebe istraživanja tako i za primenu za razvoj biznisa. Prošle godine je konferenciju posetilo preko 130 posetilaca, a imali smo preko 18 eminentnih predavača. Ovde možete pogledati fotografije od prošle godine.

Tokom dva konferencijska dana posetioci Machine Learning konferencije na Paliću, će moći čuti predavanja i diskusije o projektima, praktičnim primerima, najnovijim trendovima i iskustvima u primeni tehnologija koje pored navedenih uključuju i Computer Vision, Forecasting, Recommended Systems, ChatGPT, NLP, LLP, Transformers i još mnogo toga, u modernom ambijentu kongresne sale Velike Terase i predivnom okruženju Palića.

Program konferencije i najavu svih predavača možete pogledati na sajtu (www.ml-conference.rs), a oni uključuju eminentne govornike iz firmi kao što su Etihad Airyways, Grid Dynamics, Inspira Grupa, Smartocto, Databrut, AdTech Holding i druge.

Prijave su otvorene, rezervišite svoje mesto i vidimo se na Paliću.

Ceo program MLC 2023 će biti održan engleskom jeziku.

Po prvi put ove godine, MLC 2023 će imati i „nulti“ dan, 18. maja tokom kojeg ćemo organizovati besplatnu radionicu uvoda u mašinsko učenje za 30 studenata uz podršku organizacije DataKolektiv i njihovih stručnih predavača. Isti dan će biti održan i otvoreni besplatan meetup za sve zainteresovane posetioce u prostorijama Inspirahuba.