Nažalost ovaj događaj je odložen zbog bolesti organizatora. Nastavljamo preduzetnička okupljanja posle novogodišnjih praznika. 


U sredu, 20. decembra, u 18h, organizujemo novi događaj u InspiraHubu, ponovo sa fokusom na poslovno umrežavanje.

Umrežavanje (networking) je jedna od najbitnijih stvari za preduzetnike, poslovne ljude i freelancere jer upoznavanjem novih ljudi, saznavanjem čime se oni bave i razmenom informacija u neobaveznom razgovoru širimo našu mrežu poznanstava koje mogu dovesti do novih poslovnih prilika. Cilj svakog networkinga ne treba da bude trenutni interes i prodaja, već iskrena želja da upoznamo nove ljude, jer nikada ne znate kada ćete jednom drugom zatrebati.

Ovaj događaj neće imati predavanje, već će biti fokusiran na svim posetiocima i kreiranjem uslova u kojima svako može da se upozna i razmeni svoju priču.

Ulaznica za događaj je vizit karta ili, ukoliko je nemate, popunjavanje jednog listića na ulazu, jer će se tokom događaja nasumično izvlačiti imena koja će imati prilike da ukratko predstave svoje poslovanje svim prisutnima.

Ovaj događaj smo već organizovali, a učesnici događaja su bili pozitivno iznenađeni koliko im je ovakav događaj značio. Pogledajte kratak video ispod kako nam je bilo prošli put i ne propustite priliku da se uponzate sa novim ljudima, razmenite svoju poslovnu priču i čak kroz razgovor dođete do novih ideja kako da unapredite svoje poslovanje.