U sredu, 22. aprila, od 20 časova, organizujemo novi uživo webinar na temu „Da li je i digitalni marketing u karantinu“, koji možete da pratite sa bilo koje lokacije gde se nalazite i aktivno učestvujete sa pitanjima.

Kako smo imali više upita da popričamo sa nekom marketing agencijom oko toga kako “ide posao”, odlučili smo to i da uradimo, pa nam je gost u ovom webinaru Branimir Cigale iz agencije Posh33.

Pandemija je donela zaustavljanje svetske ekonomije, što je donelo nesigurnost na tržištu, što je poremetilo sve normalne aktivnosti i malih i velikih preduzeća. Na ivici ekonomske krize, neki zatvaraju, neki pauziraju, neki rade više nego obično, ali većina se slaže da je budućnost još nesigurna, a samim tim čak i oni koji rade izbegavaju veća ulaganja.

Kako u ovome da se nose marketing kompanije, i velike i male, šta je situacija na tržištu sa klijentima (domaćim i stranim) i kako dalje, pričamo sa Branimirom.

O gostu

Branimir Cigale ima više od 12 godina rada u marketingu sa najvećim fokusom na digitalne kanale. Imao je tu sreću da radi sa nekima od lidera u svojim oblastima rada među kojima su UŠĆE Shopping Center, AIGO BS, Zdravko Čolić, PROFEX Academy, Strongmen Champions League i dr.

„Marketing uvek posmatram kao mnogo širu priču od samog digitala i uvek se trudim da digital bude deo slagalice koji je najoptimalnije pozicioniran u kontekstu postavljenih ciljeva. Takav pristup omogućava da marketing sagledavamo kao doktrinu univerzalno primenjivu, a tehnologiju kao jedan iskorak koji nam donosi više mogućnosti.“

PRIJAVI SE NA WEBINAR!