U sredu, 15. aprila, od 20 časova, organizujemo još jedan webinar, na temu „Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?“, koji možete da pratite sa bilo koje lokacije gde se nalazite i aktivno učestvujete sa pitanjima.

Do sada smo naučili da redovno peremo ruke, trudimo se da što manje (poželjno nikada) ne dodirujemo lice i da što manje izlazimo iz kuće (bolje da ne izlazimo uopšte).

Svaka kriza je izazovna i stresna, ali može ostaviti i pozitivne uticaje na čoveka. Iz nje možemo izaći mudriji, a to sve zavisi od toga kako ćemo se mi prilagoditi i adaptirati.

Prolazeći kroz ovu krizu, susrećemo se sa mnogo izazova, kako u porodici tako i u poslu. Komunikacija u ovim okolnostima je otežana, sporija, moguće su češće greške i loša tumačenja i zato je tolerancija i spremnost da tražimo zajedničko rešenje u ovom momentu veoma važno.

Osim toga, važno je voditi računa o sebi, ali i o drugima. U ovim okolnostima posebno je važno da vežbamo prihvatanje neizvesnosti. Preuzimanje odgovornosti za svoj život i svoje postupke, tolerisanje frustracije i konstruktivno razmišljanje su takođe važni aspekti o kojima je važno da vodimo računa. I na kraju, ali ne i najmanje važno, razgovaraćemo o tome kako nam ova situacija može pomoći da ponovo upoznamo sebe, podsetimo se na lične vrednosti, hobije i druge aktivnosti koje su nam važne.

Kako sve to postići? Kako uspostaviti pravilnu komunikaciju? Kako negovati sebe?

Kako ostati normalan kada su okolnosti nenormalne?

O gostu:

Dragana Okanović, master psiholog, Assoc CIPD

Pre petnest godina je zajedno sa prijateljima osnovala TIM Centar i uživa i dalje u ovoj timskoj avanturi. Podjednako uživa kada se lično razvija, kao i kada je podrška drugima u ličnom razvoju. Teme kojima se najviše bavi jesu komunikacija, liderstvo, motivacija, vrednosti i organizacijska kreativnost. Guta knjige, putuje, mašta i piše. Uživa u ulozi mame i obožava da osmišljava kreativne igre sa sinovima. Ne voli sport, ali se u jogu zaljubila. Nasmejana i zadovoljna, a kada bi birala – sve bi isto uradila.

PRIJAVI SE NA WEBINAR!