Pridružite nam se u sredu, 13. maja, od 20 časova, na još jednom besplatnom InfostudHub webinaru „Lekcije za digitalne preduzetnike: svaki dan je nova borba“ u kom pričamo sa Ivanom Mojsilovićem, osnivačem firme Yanado.

Yanado je kompanija koja je lansirana uz uspešno plasiranje ideje na startup pitch-u i dobijanju investicije i inicijalnog programa i mentorstva u poznatom inkubatoru Eleven, lociranom u Bugarskoj. No, to je bilo pre nekoliko godina i iako je to bio početni vetar u leđa od tada je bilo potrebno još puno rada, truda i novca da sve „dođe na svoje“.

U ovom webinaru, pričamo sa Ivanom o tome kako je izgledao taj put, koje stvari preduzetnici treba da imaju na umu svaki dan, tokom čitavog perioda svog poslovanja i da li su prvi koraci jedini koji nose probleme ili se problemi samo gomilaju… i kako ih prevazići.

O predavaču

Ivan Mojsilović je softverski inženjer koji trenutno radi na biznis developmentu. Suosnivač je startapa Yanado, na kojem je dobio i investiciju. Svoju profesionalnu karijeru je počeo na razvoju softvera u maloj multinacionalnoj kompaniji, nakon čega je radio u velikoj kompaniji sa mnogo razvojnih timova i na velikim projektima. Posle toga je uplovio u preduzetničke vode i za jedanaest godina je imao prilike da pokrene tri startapa.

 

 

PRIJAVI SE