U sredu, 25. marta, od 20.30 časova, Infostudhub i Startit Centar Subotica će organizovati besplatni webinar na temu „Prilagođavanje radu od kuće“.

Shodno trenutnoj situaciji, odlučili smo da nekako ipak nastavimo sa sadržajem za našu zajednicu i prebacimo događaje koje organizujemo u online format. Za početak, to će biti webinar uživo, koji ćete moći pratiti u određeno vreme, sa vašeg računara od vaše kuće. Takođe, moći ćete i da aktivno učestvujete, komentarišete i postavljate pitanja našim gostima u skladu sa temom koju budemo obrađivali.

Prvi webinar organizujemo na temu Prilagođavanja rada od kuće. Infostud Grupa je uvela mere preventive i predostrožnosti još pre nego što je zvanično proglašena vanredna situacija, omogućavajući da preko 80% radnika radi od kuće. Iako to u svetu digitalnih tehnologija, kao i kompaniji koja se bavi čitavim nizom digitalnih usluga i proizvoda to nije novina, na ovako drastične promene bilo je potrebno određeno privikavanje i dobra organizacija. Pričamo o tome, kao i o promenama u procesima izazvanim situacijama koje mogu sve da poremete.

Konkretno pričaćemo o:
  • Kako kreirati procese za timski rad na daljinu?
  • Šta su bile najveće prepreke i šta se naučilo?
  • Kako se ostati u toku sa radom tima?
  • Gde su i dalje najveći problemi?
  • Kako vanredna situacija utiče na sveopšte poslovanje kompanija i kako se prilagoditi?

O GOSTU:

Sonja Ćetković je direktor Poslovi.Infostud. Poslednjih 17 godina rukovodi procesom stvaranja najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i HR. Smatra da je za uspeh presudna ljubav prema onome što se radi i želja da se uvek bude bolji. Srećna je na svom poslu, a najsrećnija u zagrljaju svoje porodice.

PRIJAVA:

Webinar je potpuno besplatan i moći ćete ga pratiti putem računara iz vašeg browser-a. Prijava je obavezna, jer ćete tako dobiti i linkove putem kojih ćete se prijaviti na webinar nešto malo pre početka. Vidimo se u sredu, 25. marta, od 20.30 časova!

PRIJAVI SE OVDE!