U sredu, 1. aprila, od 20 časova, organizujemo novi uživo webinar na temu „Konferencije vs Korona, ko će preživeti?“, koji možete da pratite sa bilo koje lokacije gde se nalazite i aktivno učestvujete sa pitanjima.

Tokom ovog vanrednog stanja, svi događaji su otkazani. Počelo je prvo sa nekoliko, pa onda sa još više, pa smo se nadali da će neki stići da se dese, ali avaj – sve je otkazano. Konferencije su jedni od ključnih događaja za poslovna okupljanja jer predstavljaju miks mogućnosti, od edukacije, praćenja trendova i informisanja, pa sve do najbitnijeg aspekta – networking-a. Networking je mešavina ostajanja u kontaktu sa svim starim poznanicima, kolegama i klijentima koje ne stižemo da vidimo, ali i prilika za upoznavanje novih ljudi, širenje svog poslovnog kruga i šanse za nova poslovna partnerstva.

Otkazivanje svih konferencija predstavalja veliki udarac u poslovnom svetu, kako za organizatore ali i za učesnike, predavače, izlagače, sponozre i sve koji su računali na te događaje u poslovnom smislu.

Tokom ovog webinara, pričamo sa Vladimirom Kovačem, organizatorom Webiz događaja (konferencije i edukacija), koji je ove godine organizovao osmu po redu Webiz Konferenciju u Zrenjaninu, koja je odložena za jesen.

Pričamo o:

  • Koliko je teška odluka bila odložiti događaj (organizaciono i lično)?
  • Koji su svi problemi nastali shodno odlaganju?
  • Kako su reagovali predavači i učesnici, a kako partneri i sponzori?
  • Kako ovo utiče na planiranje događaja?
  • Kako ova situacija i sve što se dešava utiče na poslovno okruženje?
  • Da li je u razmatranju promena oblika događaja ukoliko situacija bude mnogo duža nego predviđeno?

O gostu:

Vlada Kovač je po struci ekonomista i specijalista projektnog menadžmenta. U svet digitala je uplovio 2010. godine, nakon deset godina profesionalnog razvoja prevashodno u marketingu. Poslednjih osam godina poznat je kao Vlada Webiz, idejni tvorac i direktor konferencije i edukativnih događaja koji se realizuju pod brendom Webiz. Tokom osam godina iza sebe ima sedam organizovanih konferencija, šesnaest poslovnih edukacija i tri networking ogađaja, a sve to na pet različitih geografskih lokacija u Srbiji. Webiz događaji se bave različitim temama koje imaju zajednički imenitelj – digital. Digitalne tehnologije su nešto što nam u današnje vreme vanredne situacije znatno olakšava život i omogućava da koliko-toliko obavljamo naše poslovne aktivnosti. Navedeno iskustvo u organizovanju događaja kvalifikuje Vladu da nas uputi u stanje industrije organizovanja događaja u vremenima vanrednog stanja, šta nas to sve očekuje u narednom periodu, i da li trebamo nešto menjati u poslovnim modelima ove industrije kako bismo u budućnosti lakše prolazili kroz slične izazove.

PRIJAVI SE NA WEBINAR!