Polako ali sigurno formiramo biblioteku Infostudhub-a, koja je dostupna za celu našu zajednicu, a sadrži literaturu iz oblasti produktivnosti, poslovanja, informacionih tehnologija, marketinga, ličnog razvoja i drugih interesantnih tema.

Počeli smo veoma skromno, ali uz prijatelje kao što su Startit, Finesa edukativni centar, Infostud, kao i uz pomoć naših coworking članova, naša biblioteka raste.

Sada želimo da uključimo i našu zajednicu – Vas!

Pozivamo vas da nam pomognete donacijom knjiga koje više ne čitate. Ukoliko imate knjige iz oblasti koje smo pominjali, a tiču se bilo kojih tema koje mogu pomoći IT-evcima, preduzetnicima, knjige za lični razvoj i bilo koje druge, možete da ih donirate u Infostudhub biblioteku i načinite ih dostupnima svima koji odluče da koriste usluge naše bibilioteke.

Trenutno čitanje knjiga iz naše biblioteke nije moguće u samom centru, ali možete svratiti u bilo kom momentu i poneti knjigu uz ostavljanje samo par podataka za kontakt – totalno besplatno.

Sve naslove koje trenutno imamo, možete videti na ovom spisku.

Stoga, pozivamo vas da nam donirate bilo koju knjigu iz navedenih oblasti, svraćajući u Infostudhub bilo koji radni dan od 8 – 13h, sa prethodnim kontaktiranjem nekog od koordinatora na info@infostudhub.rs ili na naše brojeve telefona 063/8358788 ili 069/1330010.