U Subotici će u četvrtak, 23. januara od 18h biti održan meetup na temu kako bolje i uspešnije pregovarati.

*OVO PREDAVANJE ĆE BITI ODRŽANO NA ENGLESKOM JEZIKU.

Može se reći da je danas dobro pregovaranje ključ uspeha.
To nam može biti od velikog značaja, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u nekim izazovima sa kojima se susrećemo na poslu.
Svi znamo da dugoročni odnosi sa klijentima, šansa za dobijanje novog klijenta, kao i dogovori za povišicu, bolje uslove rada i ostala poslovna komunikacija u velikoj meri zavisi od dobro pripemljenog i vođenog procesa pregovarnja.

Svetska statistika ukazuje da je većina kompanijskih neuspeha vezana za loše pregovaranje, odnosno nespremnosti da se pronađe zajednički interes i kompromis.

Kao neko ko već nekoliko godina radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu veliku američku kompaniju, i svakodnevno koristi ovu veštinu radi ostvarivanja, kako svojih, tako i poslovnih ciljeva firme, Sandeep Dan će sa nama podeliti svoje iskustvo i znanje, a usput će nam dati i neke savete u vezi ove veštine.

Kome je namenjeno

Ovo predavanje je namenjeno svima koji bi želeli da obogate svoje znanje iz veštine pregovaranja kao i da kroz teoriju i par praktičnih primera osposobi polaznike da shvate značaj pregovaranja u savremenom biznisu i da im da praktične smernice kako uspešno voditi pregovore.

O predavaču

Sandeep Dan dolazi iz Sijetla, USA, gde radi kao menadžer nabavnog lanca za jednu od deset najuspešnijih kompanije po listi Fortune magazina.

Prijave

Događaj je zakazan za 23. januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu.

Prisustvo je kao i uvek besplatno, ali su prijave neophodne.