Okupljamo se još jednom u 2019. godini!
I ovaj put, kao i prethodna dva puta, InfostudHub u saradnji sa Klub Igara „Collected Company“ organizuje veče društvenih igara.

Veče društvenih igara je zakazano za petak, 13.decembar, od 18h do 23h.
U toku ovog događaja učesnici će imati priliku da igraju različite društvene, zabavne, edukativne i timske igre. Kroz društvene igre podstiče se razvoj tolerancije, komunikacija, druženja, interakcija, nediskriminacija.

Ono što ovo veče društvenih igara čini drugačijim od prethodna dva jeste to da ćemo ovaj put imati i Dungeons and Dragons demo avanturu sa početkom u 19h.
Broj igrača je ograničen na 4 i predviđeno je za uzrast od 16+. Bez rezervacija, sklopićemo ekipu od prisutnih, ali prioritet dajemo onima koji nikad nisu igrali i žele da probaju.
Ko izostane, nek’ se ne brine, jer će Collected Company ubuduće redovno organizovati D&D avanture u klubu – i to po dogovoru!

I ovaj put, osveženje za nas sprema Pivara Patuljak

Događaj je otvoren za sve posetioce, svih uzrasta, a igre počinju čim se oformi dovoljan broj zainteresovanih za neku od ponuđenih igara (koje će se igrati paralelno na više stolova). U slučaju da sva mesta budu popunjena, svi su dobrodošli da budu gledaoci dok se ne oslobodi mesto, nakon završene partije.

Igrajte za pobedu, uživajte u zabavi, druženju i pivu! 🙂
Vidimo se!