sredu, 08. februara, u 18h, organizujemo meetup za preduzetnike i one koji žele to da postanu u InspiraHubu. Gost večeri će biti Milan Trbojević iz knjgovodstvene agencije Knjiški Moljac.

Ovaj događaj, kao prvi u nizu serije posebnih događaja za preduzetnike, ima za cilj da aktivno okuplja mlade i buduće preduzetnike u Subotici, kako bi pričali o temama koje će im pomoći da započnu ili unaprede svoje poslovanje.

Sa Milanom ćemo u formi intervjua pričati o sledećim temama:

  • Započinjanje poslovanja i otvaranje firme
  • Aktuelna pravila i osnove poslovanja i sistema poreza i obaveznih procedura u 2023. godini za pravna lica (efakture, devizni prilivi, porezi, troškovi).
  • Planiranje poslovanja i postavljanje ciljeva za male preduzetnike
  • Kreiranje procesa u poslovanju i zašto je to bitno
  • Značaj zajednice u poslovanju

Pored ovoga, imaćemo i još par interesantnih vesti za preduzetnike koji žele da nastave da unapređuju svoje znanje, da se upoznaju sa drugima i šire svoj poslovni krug i poslovanje.

Predstavićemo i istraživanje preduzetničke zajednice u Subotici koje smo uradili krajem prošle godine.

Ne propustite ovaj događaj.

O predavaču

Milan Trbojević je poreski savetnik, pronalazač leka za birokratiju u Srbiji i sajber knjigovođa koji je specijalizovan za IT sektor i mali biznis. Osnivač i vlasnik knjigovodstvene agencije Knjiški moljac, pokretač bloga FT1P i poslovnog treninga Business machine method.

Svojim radom i pojavljivanjem na internet sceni već 10+ godina, pomaže da se bolje razumeju poreski zakoni i obaveze i unapredi poslovanje mnogih biznisa. Pomogao je brojnim preduzetnicima da izaberu najbolji oblik poslovanja za sebe, odgovorio na hiljade i hiljade pitanja u vezi plaćanja poreza, izradio veliki broj finansijskih izveštaja i pomogao mnogim klijentima u zastupanju pred državnim organima.

Prijave

Ako ste preduzetnik ili razmišljate o tome da uđete u preduzetnilke vode, ovo je događaj za vas. Pridružite nam se u sredu, 8. februara, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.