InspiraHub od 2017. godine postoji ne samo kao coworking prostor, već i kao centar za IT i preduzetničku zajednicu. Tokom poslednjih 5 godina organizovali smo preko 400 dešavanja (predavanja, seminara, edukacija, intervjua, diskusija…) koje je posetilo preko 4000 gledalaca i izuzetno smo ponosni na to.

Kako te teme pokrivaju veliki spektar oblasti, tako i okupljaju različite grupe ljudi. Kroz analizu potreba, zaključili smo da je preduzetnicima potreban fokusiraniji sadržaj, ali više od toga potrebne su prilike za upoznavanje novih ljudi, umrežavanje i stvaranje okolnosti za unapređenje poslovanja. 

Da bismo bili jasniji i da bi pružili dodatnu vrednost, uz ovaj tip događaja pokrećemo i malu neformalnu zajednicu, tj. seriju događaja i susreta pod nazivom Mreža Preduzetnika Subotice. 

Mreža Preduzetnika Subotice (MPS) predstavlja zajednicu koja za cilj ima razvoj, podršku i umrežavanje preduzetnika u Subotici i okolini nebitno da li su na početku svog poslovanja ili su već razvijeni kao preduzetnici. 

Teme i aktivnosti koje možete očekivati uključuju:

  • Organizovanje predavanja na teme od značaja za preduzetnike
  • Okupljanje zajednice radi umrežavanja i razmene iskustava i znanja
  • “Master-Mind” grupe i okupljanja gde u manjim grupama učesnici mogu saznati odgovore na pitanja koje ih muče, ali istovremeno i podeliti svoje iskustvo u oblastima koje poznaju
  • Seminare sa gostujućim predavačima – uspešnim i ostvarenim preduzetnicima
  • Konsultacije sa ekspertima (knjigovođama, pravnicima)
  • … i još dosta ideja u razvoju

U sredu, 08. februara u InspiraHubu je organizovan prvi u nizu ovih događaja. Naš gost je bio Milan Trbojević uz kojeg smo najavili ovu zajednicu i ujedno dali 90 minuta kvalitetnog razgovora na teme o otvaranju firme, birokratiji, porezima, poslovnom i ličnom razvoju. 

Takođe, predstavili smo i istraživanje o preduzetničkoj zajednici u Subotici koje smo radili tokom 2022. godine. Prezentaciju rezultata istraživanja možete preuzeti na OVOM LINKU. 

Za one koji žele da znaju više, da se umrežavaju, prate najave dešavanja ali i komuniciraju van ovih događaja otvorili smo i posebnu Fejsbuk grupu, kao i dvosmerni Viber kanal. Ukoliko ste preduzetnik ili želite da to postanete, pozivamo vas da se priključite online razgovoru putem sledećih linkova u prilogu. 

Pristupite Fejsbuk grupi “Mreža preduzetnika Subotice”

Pristupite Viber kanalu “Mreža preduzetnika Subotice”