U sredu, 08. marta, u 18h, organizujemo novi meetup Mreže preduzetnika Subotice (MPS) u InspiraHubu, naš gost će biti Vladimir Miletić, poslovni mentor i konsultant.

Kao i uvek ispred MPS zajednice pozivamo sve male i buduće preduzetnike da nam se pridruže, poslušaju intervju, učestvuju u diskusiji i iskoriste priliku za međusobno upoznavanje i umrežavanje.

Sa Vladimirom ćemo pričati o sledećim temama:

  • Kako planirati finansije jednog biznisa?
  • Šta je promet, prihod, rashod, profit?
  • Šta treba da smatramo zdravim rastom poslovanja?
  • Kako odrediti cenu proizvoda i usluga?
  • Kreiranje sistema nagrađivanja zaposlenih
  • Kako do strategije za uvećanje profita?

Ne propustite ovaj događaj.

O predavaču

Na karijernom putu Vladimira Miletića menjale su se kompanije koje je vodio i ljudi sa kojima je sarađivao. Ipak, ono što je uvek bilo uz njega je ljubav prema ekonomiji i iskrena zainteresovanost da jednostavnim rečima i slikovitim primerima objasni njena pravila drugim ljudima. To čini putem knjiga, objava na društvenim mrežama i poslovnih treninga.

Teorijska znanja o biznisu je stekao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a praktična pre svega kao direktor nekoliko domaćih i stranih kompanija, a poslednjih godina kroz poslovno mentorstvo menadžera i preduzetnika.

U poslovnom mentorstvu se vodi principom da je svaki poslovni sistem različit I poseban, gde se traži individualan pristup i rešenja koja će biti oblikovana za njega. Poseduje retku sposobnost da razloži svaki biznis na sastavne elemente i pomogne njihovim vlasnicima da uoče međusobne veze između delova kompanije i njihov uticaj na profit.

Prijave

Ako ste preduzetnik ili razmišljate o tome da uđete u preduzetnilke vode, ovo je događaj za vas. Pridružite nam se u sredu, 8. marta, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS), na drugom spratu.

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.