Pridružite nam se u četvrtak, 13. aprila, od 18h, na panel diskusiji posvećenoj temi: frilens.

Frilens poslovanje vam omogućava da radite bilo gde i bilo kada. Ipak, pored svih benefita koje frilens poslovanje pruža, mnogi se nikada ne usude započeti.

Na ovom događaju ćemo pričati o tome kako postati frilenser, kako pronaći strane klijente, kojim platformama se koristiti, kako naplatiti… Odgovore na ova i slična pitanja ćemo čuti od tri momka koji su u frilens vodama već nekoliko godina.

Događaj je namenjen svima koji žele da se upuste u frilens poslovanje, ali nisu sigurni kako da počnu ili imaju dodatna pitanja za ljude koji se time već bave.

Radivoje Pupovac, programer

Radivoje je završio tehničku školu Ivan Sarić u Subotici. Web programiranjem se bavi nešto više od 4 godine. Godinu dana je radio paralelno kao frilenser, ali je bio zaposlen i u jednoj firmi. Tih godinu dana mu je bilo dovoljno da shvati da ne želi da bude deo korporacije, napušta firmu, otvara svoju i  nastavlja sa radom.

Boris Garić, grafički dizajner

Boris je frilens grafički dizajner više od 10 godina. Započeo je svoju karijeru na Elance platformi, da bi posle dve godine prešao na Upwork platformu na kojoj i danas posluje.

Od prošle godine je zaposlen u američkoj kompaniji Chess.com kao grafički dizajner specijalizovan za vektor grafike.

Nikola Nimčević, grafički dizajner

Nikola je završio Politehničku školu, smer za dizajn nameštaja i enterijera. Potom je upisao smer za preradu drveta i dizajn proizvoda od drveta na Šumarskom fakultetu u Beogradu.

Frilenser je na platformama Fiverr i Upwork od 2014. godine. Ima preko 2000 završenih projekata. Radi 2D grafiku, kao i malo 3D modeliranja i renderovanja.

Prijave

Prisustvo je besplatno, ali su prijave neophodne putem ove forme.

Vidimo se u četvrtak, 13. aprila, u 18h, na adresi Korzo 1 (pasaž između A1 i MTS poslovnice, na drugom spratu, ulaz sa terase) u Subotici.