U InfostudHub-u će, u subotu i nedelju, 2. i 3. novembra, biti održan kurs pod nazivom „Primena Google Analytics-a u biznisu”.
Termin kursa za subotu je od 9h do 17h, a za nedelju od 9h do 13h.
Cena kursa je 60€.

Ovaj trening će pokriti osnovnu terminologiju alata Google Analytics.
Na kursu ćete naučiti da tumačite izveštaje, da prepoznate kanale koji donose konverzije i da koristite kanale koji donose konverzije. Takođe ćete naučiti šta je i kako se računa ROI i kako ustanoviti koja se ulaganja u digitalni marketing najviše isplate. Još jedan od osnovnih benefita ovog treninga je što ćete naučiti kako da analizirate ponašanje vaših kupaca i posetilaca sajta. Odluke se donose na osnovu brojeva i analize, a ne na osnovu osećaja.

Kurs je namenjen marketing menadžerima, operativcima u prodaji i marketingu, vlasnicima i direktorima malih i srednjih preduzeća, budućim preduzetnicima i svima onima koji žele da unaprede performanse svog biznisa. Dobrodošli su i početnici koji imaju interesovanje za digitalni marketing.

O predavaču

Darko Videnov se uspešno bavi digitalnim marketingom i unapređenjem web performansi online biznisa već 7 godina. Darko, zajedno sa suprugom vodi agenciju za digitalni marketing, Videnov Digital. Poslovanje agencije Videnov Digital se bazira na tri kontinenta sa mogućnošću ponude celokupnog marketing doživljaja, od web dizajna, preko SEO optimizacije, SMM, Google Ads-a pa sve do pametnog izveštavanja.
Neke od referenci: N SPORT, BONATTI, AK ANNUS, KONIKU, KAFE PRIČA, KYMCO SRBIJA, EKONOMSKI FAKULTET SUBOTICA, MILITARYSHOP, IBIS INSTRUMENTS, 2-M.K..

Prijave

Na kurs se možete prijaviti putem ove forme. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do 30. oktobra. Cena kursa je 60€.

InfostudHub se nalazi u Subotici, na adresi Korzo 1 (drugi sprat).